Skip to main content

Samenwerken

Studio15 is er voor alle jongeren in Twente! Werkt jouw organisatie met jongeren en ben je op zoek naar een creatieve activiteit? Neem dan contact met ons op.

Kunst is van onschatbare waarde, zeker voor jongeren! Ga je met kunst bezig, dan ontdek je misschien wel wat je leuk vindt en waar je goed in bent. Je leert je te uiten door kunst te maken wat ze leuk vinden, waar ze goed in zijn en hoe zij zichzelf kunnen uiten door het maken van kunst. Het helpt ze om een stukje meer zichzelf te worden. 

Ben je als school of maatschappelijke organisatie op zoek naar activiteiten voor jouw leerlingen of jongeren? Dan ben je bij ons aan het goede adres. We bieden diverse workshops, kennismakingslessen en cursussen voor jongeren in het voortgezet onderwijs. Er is een breed aanbod voor diverse leeftijden. Van muziek, tot dans, theater, tot beeld. De workshops zijn naar eigen wens te combineren en het is het ook mogelijk een projectweek samen te stellen. De workshops kunnen gegeven worden op school, een locatie van Kaliber Kunstenschool of een andere geschikte locatie.