Skip to main content

Verhuur

Studio15 zit op toplocaties met goede faciliteiten. De ruimtes van Studio15 Almelo zijn ook beschikbaar voor verhuur, bedrijfsuitjes of teambuildingsactiviteiten. Heb je interesse in de ruimtes van Enschede of Oldenzaal? Neem dan contact op om te overleggen over de mogelijkheden.

Ruimtes huren in Almelo

Studio15 beschikt over een prachtige podiumzaal met ruimte voor 325 staanplaatsen. De zaal is geschikt voor bedrijfsfeesten, bedrijfspresentaties, netwerkbijeenkomsten of recepties. Wij organiseren spetterende feesten met live acts, zoals een bekende Nederlandse artiest of een DJ. Er is een bar en uiteraard verzorgen we ook hapjes.

Voor intiemere gelegenheden biedt de artistieke foyer met vide ruimte aan 100 personen. Ook hier kunnen gezellige zitplekken worden gecreëerd en verzorgen we hapjes en drankjes.

Ook als je een ruimte zoekt om te repeteren, ben je bij Studio15 Almelo aan het juiste adres. Onze danszaal, fotostudio en bandruimte met opnamemogelijkheden zijn ook te huren. Dit kan vanaf €30 per uur. Afhankelijk van de ruimte en extra’s waar gebruik van zal worden gemaakt (begeleiding, technicus etc.).

Voor jongeren (tot 30 jaar) geldt het gereduceerde tarief van €8 per dagdeel (15:00-18:00 of 19:00-22:00).